Themabijeenkomst Dementiebeleid voor gemeenten (Deltaplan Dementie)

Datum: 
24 september 2020 - 15:00 tot 17:00

Om beleidsmedewerkers van gemeenten te helpen een adequaat gemeentelijk dementiebeleid op te zetten, ontwikkelde Dementiezorg voor Elkaar in opdracht van het Deltaplan Dementie een beleidshulp met inspirerende voorbeelden en praktische tips en tools. Die presenteren we deze middag.

Online bijeenkomst 
Deze bijeenkomst van 24 september 2020 wordt online gehouden via het platform Zoom. 

 

Presentatie van de beleidshulp, inspiratie en uitwisseling

Gemeenten spelen een belangrijke rol bij de ondersteuning van mensen met dementie en hun omgeving. Zoals het vergroten van bewustwording en voorlichting over dementie en het organiseren van passende persoonlijke ondersteuning voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Maar hoe doe je dat dan?

 

Aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk van een drietal gemeenten laten we tijdens deze themabijeenkomst zien hoe je de beleidshulp in je werk kunt gebruiken. Daarnaast horen we graag jouw ideeën. De middag staat in het teken van inspiratie en uitwisseling tussen gemeenten onderling en  met coördinatoren van dementienetwerken.
 

Doelgroep: 

De bijeenkomst is bedoeld voor beleidsmedewerkers dementie bij gemeenten, voor ketenregisseurs dementie en leden van het Deltaplan Dementie. 

 

 

Meer informatie en aanmelden: klik hier

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door het Deltaplan Dementie in samenwerking met Dementiezorg voor elkaar.